Flakkeenieuws.nl

  • Omstanders halen man uit de sloot
    Op de Prutweg in de polder van Sommelsdijk is woensdag 20 september 2017 een oudere man met zijn fiets in de sloot terechtgekomen. Het incident gebeurde omstreeks 11:30 uur. Werklui schoten de man te hulp en brachten hem op de kant. Het inmiddels gearriveerde ambulancepersoneel ontfermde zich over het slachtoffer en heeft hem ter controle overgebracht naar het ziekenhuis in Dirksland.
  • Buurt klaagt over schade door heiwerkzaamheden Ouddorp
    De frustratie is groot onder bewoners aan de Waterweg en de Havenweg in Ouddorp.  Door heiwerkzaamheden rond hun huizen, zijn scheuren in muren en vloeren ontstaan. Anderen zien hun tuin verzakken. Maar ondanks de vele klachten gaan de heiwerkzaamheden toch door.
  • Telescoopkraan in de sloot bij Sommelsdijk
    In de polder bij Sommelsdijk aan de Kamerweg is maandag 18 september 2017 een telescroopkraan van de weg geraakt en in een sloot terechtgekomen. De weg is tot nader order gesloten voor alle verkeer. De bestuurder is in orde.

Nieuws

Vrijdag 3 november presenteren Miranda Scholtes en Tim Grinwis hét drieluik ‘Dichter bij muziek’.

Een warme afwisselende avond met drie elementen;
• mooie gevoelige gedichten
• fleurige bloemsierkunst
• een fijne blend van live muziek

De muziek is onder leiding van een gitaar, een handpan en nog een verassings- instrument. De gemaakte bloemschikkingen worden aan het einde van de avond verloot. De entree is gratis. Kaarten graag reserveren via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 06 20 72 82 32. Wees er snel bij want vol = vol. U bent van harte welkom.

20171103 afbeeldingPiroska

Zaterdag 7 oktober nodigen de Reizende Dichters U uit voor een Literair Café  in “de Zwaluw” in Sommelsdijk.

20171007 afb LiterairCafe ReizendeDichters

Dit keer treden veel “Reizende Dichters” op, met elk een eigen stijl van dichten en optreden o.a.: 
Anne Hanse, voor Anne is dichten zoiets als spelen met woorden. De woorden lopen soms zo uit haar pen, die zich dan vormen tot zinnen en als vanzelf een gedicht doen ontstaan. 
Jolanda Holleman, bij Jolanda komt de tekst vaak zomaar aanwaaien en is ze nu en dan uren aan het ‘bijslijpen’ om alles kloppend te krijgen. Taal is haar grote passie. Ze haalt inspiratie uit geloof in God, uit de natuur, muziek en wat ze om zich heen ziet gebeuren. 
Mieke van den Tol, Mieke schrijft verhalen en gedichten op verschillende websites en is lid van een Nederlandse schrijversgroep.

Literair café ter gelegenheid van het tien-jarig bestaan van De Reizende Dichters in de Rabozaal en de Foyer van het Diekhuus aan het Beneden Zandpad in Middelharnis.

Vanwege deze bijzondere gelegenheid treden er behalve Reizende Dichters en verschillende gastschrijvers ook drie muzikanten op. Clementine Volker, Willem Arends en Pierre Venant. Het wordt een feestelijke dag met prachtige muzikale begeleiding en bijzondere gedichten. Er is een middag- en een avondprogramma met ertussen een luxe broodmaaltijd. Aanvang middagprogramma 15.00 uur  /  aanvang avond 19.00 uur. Het programma is gratis. De maaltijd kost € 13,50 en kunnen via de ticketshop van het Diekhuus worden gereserveerd.

20170919 afbPersbericht Jubileum ReizendeDichters

Subcategorieën

Back to Top