Flakkeenieuws.nl

  • Aanrijding vrachtauto's op A29 met dodelijke afloop
    Op de A29 van Rotterdam richting Brabant heeft dinsdagmorgen 21 november 2017 ter hoogte van Knooppunt Hellegatsplein een dodelijke aanrijding plaatsgevonden. Het betrof een ongeval met twee vrachtauto’s. Een van de twee chauffeurs is om het leven gekomen. Na de aanrijding is brand uitgebroken. De weg is geruime tijd afgesloten geweest.
  • Deel uw ervaringen op het gebied van zorg en ondersteuning
    De gemeente Goeree-Overflakkee organiseert op woensdag 29 november 2017 een bijeenkomst om – samen met professionals, cliënten en inwoners – te praten over de nieuwe zorgtaken van de gemeente. De gemeente doet een oproep aan inwoners en cliënten om mee te praten over dit onderwerp. De gemeente is benieuwd naar de mening en ervaringen van inwoners en cliënten. Vragen als: wat is uw ervaring? wat is goed gegaan en wat niet? komen aan de orde.
  • Bewoonster Nieuw Rijsenburgh opent eigen tentoonstelling
    Vrijdagmiddag 10 november 2017 onthulde mevrouw P.M. Visser - Arensman onder grote belangstelling haar beeldhouwwerk op haar woonlocatie Nieuw Rijsenburgh.

Nieuws

Zaterdag 18 november om 20.30 uur speelt Max van den Burg zijn voorstelling ‘Op een bedje van rucola’ in Strandtheater Houten Kaap. Waar je hem van kent? Misschien nog van de Cup-a-soup reclame van een aantal jaren geleden, van zijn rol als Zanger Ronnie in New Kids Nitro, of van zijn optredens in een groot aantal tv-programma’s. Maar Max is niet alleen acteur, sinds hij de Publieksprijs op het Cameretten Festival won timmert hij ook flink aan de weg als cabaretier. Max is gevat, muzikaal, snel, charmant, bijzonder leuk en voor cabaretliefhebbers gegarandeerd een bijzondere ontdekking.

20171118 MaxvandenBurg HoutenKaap

Vanaf half november wordt het City Center Goeree-Overflakkee omgetoverd tot Winter City Center. Er vinden in Middelharnis tal van leuke activiteiten plaats voor groot en klein.

De aftrap is op zaterdag 18 november, wanneer Sinterklaas met zijn pieten om 14.00 uur aankomt in de haven van Middelharnis. Zoals elk jaar wordt dit weer een groot feest!
De Pieten hebben zich onlangs gevestigd in het Diekhuus, waar allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd zoals een sintfilm en kindertheater. Voor het volledige programma en kaartjes kan je terecht op www.hetdiekhuus.nl.
Op zaterdag 25 november vindt tussen 09.00 en 17.00 uur een pepernotenmarkt plaats aan het Beneden Zandpand. Naast diverse kramen, attracties en muziek lopen natuurlijk ook Sinterklaas en zijn Pieten hier rond.

logo city center2 400

 

20171118 uitnodiging openingexpo LenievdBulk overkant

Subcategorieën

Back to Top