Zaterdag 18 november om 20.30 uur speelt Max van den Burg zijn voorstelling ‘Op een bedje van rucola’ in Strandtheater Houten Kaap. Waar je hem van kent? Misschien nog van de Cup-a-soup reclame van een aantal jaren geleden, van zijn rol als Zanger Ronnie in New Kids Nitro, of van zijn optredens in een groot aantal tv-programma’s. Maar Max is niet alleen acteur, sinds hij de Publieksprijs op het Cameretten Festival won timmert hij ook flink aan de weg als cabaretier. Max is gevat, muzikaal, snel, charmant, bijzonder leuk en voor cabaretliefhebbers gegarandeerd een bijzondere ontdekking.

20171118 MaxvandenBurg HoutenKaap

‘Op een bedje van rucola’ is alweer zijn vierde theatershow. In deze dynamische onemanshow neemt hij op hilarische wijze de grillen en trends van deze tijd op de hak. Want als je bewust leeft, biologisch eet, dagelijks je work-out doet, werkt aan je ‘innerlijke zelf’ en dit vooral continu vastlegt in blogs en vlogs, ben je dan een gelukkiger mens? Met zijn rake opmerkingen en komische persiflages spot hij met de Hipsters van deze tijd en hun kenmerkende levensstijl.

Kaarten voor de voorstelling op zaterdag 18 november zijn nu te bestellen via www.houtenkaap.nl. Voor meer informatie of het reserveren van kaarten kunt u ook contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Theatermenu
De avond uit compleet maken met een sfeervol diner? Speciaal voor bezoekers van de voorstellingen in de Houten Kaap heeft Restaurant Bij Marc een smakelijk 2- of 3 gangen theatermenu opgesteld. Geniet voorafgaand aan de show van heerlijke herfstgerechten van de Josper grill. Reserveer het theatermenu via telefoonnummer 0187- 745410.

houtenkaap

banner VSB Fonds

Back to Top