logo MuziekGebouwGO

Het Muziekgebouw “Goeree-Overflakkee” is weer van start voor het schooljaar 2018/2019 en is toegankelijk voor iedereen die de wereld van de muziek wil ontdekken. Vanaf eind augustus startten de instrumentale en vocale lessen met een breed aanbod op het gebied van klassiek, jazz, pop, harmonie, fanfare en brassband. Het Muziekgebouw heeft haar eerste succesvolle schooljaar achter de rug en heeft instrumentale/vocale lessen gegeven aan ruim 400 leerlingen. Deze leerlingen hebben les genomen op één van de instrumenten van het veelkleurig palet dat door een team van ongeveer 30 vakbekwame docenten wordt aangeboden.

 

20180904 afb Marlotte van t Hoff

Nog lesplaatsen beschikbaar

Iedereen die in het schooljaar 2018/2019 muzieklessen wil gaan volgen is meer dan welkom bij het Muziekgebouw. Het Muziekgebouw is zodanig ingericht dat de plaatsing van de leerlingen heel flexibel is; er zijn allerlei lesvormen – waaronder strippenkaarten en groepslessen – mogelijk en er is nog ruim plaats!

Voor meer informatie, tarieven en aanmelding: zie www.muziekgebouwgo.nl

Omdat het voor de docenten vaak een hele puzzel is om goede lesroosters te maken, vragen wij iedereen die geïnteresseerd is om snel te reageren. Bent u geïnteresseerd in activiteiten en evenementen van het Muziekgebouw GO, wordt dan vooral lid van onze facebookpagina www.facebook.com/muziekgebouwgo


Nieuwe zangdocente

Met trots introduceren wij ook onze nieuwe zangdocente Sopraan Marlotte van ’t Hoff. Zij studeerde solozang klassiek bij Hanneke Kaasschieter aan het Fontys conservatorium te Tilburg, waar ze in 2015 met succes afstudeerde. Naast haar werk als uitvoerend musicus geeft Marlotte met plezier zangles. Werkervaring heeft ze opgebouwd tijdens het geven van privé lessen en als zangdocent aan de vooropleiding en de afdeling Young Musicians van het Fontys conservatorium in Tilburg. Haar visie is er op gericht om leerlingen het plezier van zingen te leren ervaren. Zingen is erg persoonlijk, waarbij je hele lijf je instrument is. Werken aan goede ademsteun en techniek is daarom van belang voor de ontwikkeling van de zangstem. Meer informatie over zangles bij het muziekgebouw vindt u op de website.

 

banner VSB Fonds

Back to Top