Ouddorp – Hij komt, hij komt… Ook dit jaar brengt Sinterklaas weer een bezoek aan Ouddorp Duin. Op zaterdag 24 november kun je hier met het hele gezin genieten van een smakelijk Pietenontbijt in Restaurant Bij Marc en de voorstelling ‘Zachtjes gaan de paardenvoetjes’ van Ageeth de Haan in Strandtheater Houten Kaap.

20181124 afb HoutenKaap pepernoten 682x1024

Vanaf 11.00 uur zingt Ageeth de Haan de allerleukste traditionele én zelfgeschreven Sinterklaasliedjes en vertelt een mooi verhaal over Pietje Moe. Lekker ontspannen luisteren en uit volle borst meezingen wisselen elkaar af. ‘Zachtjes gaan de paardenvoetjes’ is een voorstelling die zowel kinderen als ouders weer even het ouderwetse Sinterklaasgevoel brengt. Als er hard genoeg gezongen is zal Sinterklaas zich na afloop ook nog even laten zien in het theater en kunnen de kinderen bij hem op schoot.
Voorafgaand aan de voorstelling, tussen 9.00 en 10.30 uur, staan de Pieten klaar in Restaurant Bij Marc met een uitgebreid ontbijtbuffet (kosten €6,95 voor kinderen en €9,95 voor volwassenen). Na het ontbijt kunnen er nog lekkere pepernoten gebakken worden die je natuurlijk zelf mee naar huis mag nemen! Graag even reserveren via 0187-745410 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Tickets voor de voorstelling op zaterdag 24 november om 11.00 uur kosten €9,50 en zijn online te bestellen via de website houtenkaap.nl en verkrijgbaar bij VVV Goeree-Overflakkee en de receptie van Landal Strand Resort Ouddorp Duin. Voor meer informatie over alle Sinterklaasactiviteiten op Ouddorp Duin kijk op: Facebook.com/ouddorpduin of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..