Op zoek naar leuke activiteiten voor de voorjaarsvakantie? Kom naar Ouddorp Duin. Van 19 februari t/m 5 maart worden daar zowel binnen als buiten activiteiten voor het hele gezin georganiseerd, zoals bamboe bouwen, boogschieten, theatervoorstellingen en Legodagen. Elke dinsdag en zaterdag kun je aan de slag met bamboe. Bouw bijvoorbeeld een toren of piramide met alleen stokken en elastieken. Bouw je liever met Lego® kom dan donderdag 21 of 28 februari tussen 10.00 en 16.00 uur naar de Legodag en doe ieder uur mee aan een nieuwe challenge. Op zoek naar een ander soort uitdaging? Ga boogschieten! Iedere zaterdag voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar. Een andere sportieve activiteit is de duinstruinwandeling op 2 maart van 10.00 tot 12.00 uur. Onder begeleiding van een gids maak je een verfrissende en interessante wandeling door de duinen van Ouddorp. Aanmelden voor de wandeling is noodzakelijk en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk voor het volledige programma op www.ouddorp-duin.nl of Facebook.com/ouddorpduin.

20190225 afb BamboeBouwen Houtenkaap

Houten Aap Iedere woensdag middag van 14.00 tot 16.00 uur is er voor de kinderen een themamiddag. Deze middag kunnen de kinderen mee doen met allerlei verschillende activiteiten, passend in het thema van de week. Het thema van woensdag 20 februari is Robin Hood met o.a. boogschieten. Woensdag 27 februari is het thema carnaval. Kom verkleed en neem je beste humeur mee! Vooraf aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kindervoorstelling Tijdens de vakantie staan er in strandtheater Houten Kaap ook nog twee kindervoorstellingen op het programma. Op dinsdag 26 februari kun je om 11.30 uur komen kijken naar de poppenkastvoorstelling ‘Bollo gaat op avontuur’. Zaterdag 2 maart komt de ‘Dribbel minishow’ naar het theater. Deze voorstelling voor kinderen vanaf 2 jaar begint om 11.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via houtenkaap.nl 

20190225 afb verkleedmiddag Houtenkaap

banner VSB Fonds

Back to Top