Annelies Snijders exposeert “Nieuwe wegen, met ander andere de Liquid City” in blauwdruk.

In deze expositie zijn enkele werken opgenomen die gemaakt zijn tijdens de Triënnale in Brugge in 2018 welke in het teken stond van de Liquid City/ de Vloeibare stad. Wat haar daarin aansprak was, dat het vloeibare symbool staat voor openheid, vernieuwing, samenwerking en dialoog. Verschillende kunstenaars zochten inspiratie in het vloeibare; het water wat de stad zo doorkruist met zijn vele grachten en vroeger van groot economisch en cultureel belang was voor de stad. Het meest indrukwekkend is de blauwe walvis die opspringt uit de Spinolarei vlakbij het standbeeld van Jan van Eijk en overleed aan een te hoge dosis plastic soep, naar men zegt.

2019 03 15 expositie Annelies Snijders Diekhuus

foto walvis Brugge

Annelies heeft in 2015 een workshop gevolgd bij Atelier Havenhoofd Middelharnis, van kunstenares Renate van Opdorp. Daarna is zij zelf thuis verder thuis aan de slag gegaan. Groot voordeel van cyanotypie/ blauwdruk is dat je geen doka nodig hebt. In deze expositie is er een samenwerking met Magda Korthals, lid van fotoclub “de Rarekiek”. Voor de opening van de expositie en meer informatie over de technieken bent u van harte uitgenodigd op woensdagavond 20 maart om 20.00 uur in de foyer van het Diekhuus in Middelharnis.

Of op kijk op de website van: www.atelierhavenhoofd.nl of via Annelies Snijders,  E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De expostitie is te zien tijdens de openstelling van het Diekhuus Adres: Beneden Zandpad 7, 3241 GA  Middelharnis

Expositie data: vrijdag 15 maart t/m vrijdag 26 april 2019. Heeft u geen mogelijkheid om de expositie van Annelies te bezoeken, dan heeft u nieuwe kansen tijdens de  Kunstroute op Oostkapelle (Walcheren) op vrijdag en zaterdag 7-8 juni en of vrijdag en zaterdag 30-31 augustus 2019.

U bent van harte welkom.

banner VSB Fonds

Back to Top