Op zaterdag 6 juli 2019, aanvang 16.00 uur, presenteren leerlingen en spelers van buitenaf het resultaat van hun muzikale inzet bij de MEESPEELDAG van het Muziekgebouw G-O in het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 te Middelharnis.
Ze doen dat met een concert in de Rabobankzaal en iedereen is meer dan welkom! De toegang is gratis. In optredens van ongeveer 15 minuten laten 5 ensembles horen hoe prachtig ze al kunnen musiceren na één dag gezamenlijke studie.

Ensembles
De 5 ensembles die voor u optreden zijn:

  1. Groot Orkest (groot gemengd ensemble: diverse instrumenten) o.l.v. Elly Bakker
  2. Koperensemble o.l.v. Nelly van der Vegt
  3. Viool/Fluit/Gitaar/Harp Ensemble o.l.v. Heleen DeWitte
  4. Slagwerkensemble o.l.v. Richard Heijerman
  5. Beginnersensemble (gemengde samenstelling) o.l.v. Edwin Matthee

logo MuziekGebouwGO 

 

Eindpresentatie
Dit concert is tevens de eindpresentatie van een succesvol schooljaar waarin ongeveer 400 leerlingen instrumentale/vocale lessen gehad hebben bij het Muziekgebouw en waarin de Muziekcarrousel wel 700 basisschool kinderen muzikaal in beweging heeft gebracht. De eindpresentatie krijgt op deze manier t.o.v. eerdere jaren een nieuwe vorm die hopelijk aanslaat en een succes zal zijn!

 

Muziekgebouw GO algemeen

Het Muziekgebouw GO wil midden in de samenleving van Goeree-Overflakkee staan; een samenleving waar al van oudsher heel veel muziek te horen is op allerlei gebied.

Het is toegankelijk voor iedereen die zich (verder) wil ontwikkelen op een instrument of in zang.

Binnen het Muziekgebouw wordt het samen muziek maken gestimuleerd, waarbij gedacht kan worden aan ensembles, koren, harmonie- en fanfareorkesten en brassbands.

Het doel van de Muziekcarrousel is om op alle basisscholen de kinderen een goede startkwalificatie op het gebied van de muziek mee te geven zodat hopelijk heel veel kinderen hun hele leven met veel  plezier gaan spelen en zingen!    

Enthousiaste muzikanten en een talrijk publiek!

Natuurlijk hopen we als docenten, bestuur en management van het Muziekgebouw dat iedereen

enthousiast zal zijn over deze nieuwe opzet, dat er heel veel spelers zullen zijn en dat er een prachtig concert gegeven gaat worden. Uw aanwezigheid zal de spelers zeer zeker stimuleren!

banner VSB Fonds

Back to Top