Op zaterdag 21 december begint de kerstvakantie op Ouddorp Duin met een groot feest op het Strandplein en in Strandtheater Houten Kaap. Vanaf 13.30 uur is goochelaar Huub Cooijmans weer terug in het theater met de familievoorstelling de Magische Kast. De kast heeft iets geks: hij zit op slot met een grote ketting en de sleutel is kwijt… Lukt het Huub en zijn publiek om samen de kast open te krijgen? Wat zou er in de kast zitten en wat doe je als blijkt dat ‘ie betoverd lijkt te zijn? Vanaf 14.00 uur start op het plein de kerstmarkt, met sfeervolle kramen, eten, drinken, schminken en ponyrijden. Binnen in het theater zijn er verschillende workshops en om 15.30 uur start het swingende optreden van popkoor The Blue Stocking Singers. Rond 17.00 uur is het tijd voor marshmallows roosteren boven het kampvuur en is er een lampionnenoptocht. De buitenactiviteiten duren tot 19.00 uur. Om 19.00 uur is er tot slot nog een grote Ouddorp Duin Kerstbingo in Strandtheater Houten Kaap. Ook op 28 december is er een grote Ouddorp Duin Familie- Oudejaarsbingo.

2019 12 16 kerst HoutenKaap

Net voordat kerst dan echt begint, is er op 24 december de leuke familie-kerstvoorstelling; Wachten op kado. Ergens in een magazijn werken twee punctuele mannen. Zij vullen de dozen met precisie en kado’s, alles volgens protocol. De grote kadomachine spuwt stipt op tijd presentjes, klaar om ingepakt en afgevinkt te worden. Dan stokt de machine! Dit hebben de mannen nog nooit meegemaakt. Wat moeten ze doen? Tegen alle bedrijfsregels in nemen ze, onzeker maar doelbewust, het heft in eigen hand. Als de kado’s niet naar hen komen, dan komen zij wel naar de kado’s! 

Outdoor Duin
Bij Renttourbuy kan je dagelijks segways, ninebots en mini hooverboards huren of en clinic volgen. Bij Surfschool Natural High kan je ook in de in de winter vele leuke activiteiten ondernemen, zoals powerkiten, beach golf en
longboard skaten

Op zaterdag 28 december kan je samen met de boswachter meewandelen met de Familie Snertwandeling door de duinen. We eindigen de wandeltocht met een kop Snert bij Strandpaviljoen Paal 10. Op zondag 29 december is er een Outdoor Duin-middag, met lasergame, archery tag en bamboe bouwen.

FIFA Voetbaltoernooi
Op donderdag 2 januari organiseert Strandtheater Houten Kaap voor de eerste keer een FIFA-voetbaltoernooi. Op 10 spelcomputers kunnen maximaal 40 deelnemers meedoen aan het toernooi. De finale spelen we op groot scherm!

Koning van Katoren
Op zaterdag 4 januari kunnen kinderen vanaf 6 jaar naar de mooie voorstelling Koning van Katoren. Een muzikaal sprookje van belang voor de hele familie, naar het boek van Jan Terlouw. Een vernieuwde hedendaagse versie met een speelse knipoog. 

Voor het volledige programma volg de Facebookpagina van Ouddorp Duin. Kaarten koop je online: houtenkaap.nl.

banner VSB Fonds

Back to Top