Beste belangstellende voor de Overkant,

Een hele tijd heeft u ons niet gezien, en wij u niet..... Wél veel aan onze bezoekers en belangstellenden gedacht. We hoopten dat u het goed maakte. Onderstaand een aankondiging voor een hernieuwde kennismakings mogelijkheid en wat info over ons voornemen om weer films te gaan vertonen. 

“De Overkant in kleine setting” Zo is het: Zoals zoveel organisaties, culturele instellingen en horecagelegenheden is ook de Overkant ernstig beperkt in de mogelijkheden zoals ze gewend was om haar functie in te vullen. Toch komen er weer kleine initiatieven op gang, en faciliteert de Overkant kleine bijeenkomsten op RIVM regels gebaseerde afstand.

Wat wél kan: Zaterdag 12 september is er een (vergader)opstelling die voldoet aan de 1,5 meter richtlijnen. Ook geschikt voor teambuilding bijeenkomsten e.d. De Overkant gaat die opstelling gebruiken voor de vertoning van films. Films: We starten dus weer met films, en wel voor de eerste keer op woensdag 16 september. Apart volgt daar nog een bekendmaking over. Expositie:Tevens is de expositie gewisseld en kunt u kijken naar een aantal schilderijen ruwweg gebaseerd op gebouwen. Het is per slot van rekening ook Open MonumentenDag. We doen als Overkant weliswaar niet officieel mee, maar de Hooiberg en de Juunrenne zijn natuurlijk toch te bezoeken.

Onderstaand één van de werken in de Overkant. Klik opde afbeelding om naar de website te gaan:
20200903 afb Markthal

Expo, info en gratis koffie.

Kom gerust langs.
De Overkant is zaterdag 12 september open als galerie, en als oriëntatie locatie voor vergaderingen e.d. en de twee cultuur-historische monumenten zijn te bekijken. Kom gerust langs. We houden de afstand in de gaten.

Zaterdag 12 september 11.00- 17.00 uur.
 


 
 

banner VSB Fonds

Back to Top