Zaterdag 19 december speelt Arie Vuyk zijn Oudejaarsconference ‘Vertel eens wat nieuws!’ in de theaterzaal van het Diekhuus in Middelharnis. De veiligste manier om mensen op afstand te houden is op het podium te staan.
Arie Vuyk hoort op een podium, en hij brengt zijn vijfde feel – good oudejaarsconference op een rij! Geurkaarsen, transgenderneutraal ondernemen, Johan Derksen, Harry en Megan, ze komen allemaal voorbij. Vuyk volgt de voorschriften, gelooft niet in complotgekkies en hij maakt er het beste van. Want hij is altijd al tegendraads geweest. Daarom laat hij u lachen. Arie Vuyk past niet in een hokje, maar wel in het theater! Typetjes, liedjes, conferences en gedichtjes, hij kan het allemaal. Als u niet weet wat het nut is van al het nieuws van 2020, kom dan naar Vuyk,  lach de narigheid weg en koester de mooie momenten van het afgelopen jaar. En als het nieuws niet inspirerend is? Dan verzint Arie zelf wel wat!
zaterdag 19 december | 19.00  en 21.00 uur | € 15,00 excl. consumptie / Stichting ZIJN, Theater Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis / www.hetdiekhuus.nl

Publiciteitsfoto 2019 fotograaf Rene Splinter

banner VSB Fonds

Back to Top