Deze foto speurtocht is de eerste van een reeks van dorpen op Goeree-Overflakkee. Wekelijks publiceert Stichting ZIJN in samenwerking met Groot Goeree-Overflakkee een fotopuzzeltocht in een dorp van het eiland. Deze week: Oude-Tonge. Het fotoblad voor de puzzeltocht voor Oude-Tonge is gepubliceerd in Groot Goeree-Overflakkee van 16 februari jl. In deze tijd is een van de weinige activiteiten die we nog kunnen doen een luchtje scheppen. Dat kan nu met een leuk doel. Want van bewegen word je blij en het is gezond! De letters hangen tot en met 28 februari a.s. voor de betreffende ramen in Oude-Tonge.

2021 02 16 afb fotos puzzeltocht OudeTonge

De puzzel bestaat uit een aantal foto’s uit het betreffende dorp van herkenbare en minder herkenbare gebouwen/objecten. Elke foto heeft een nummer. Onderaan de foto’s staat een invulbalk. Op de plaats waar de foto is genomen vindt u een poster met daarop een letter. Als u deze letter bij het juiste getal invult op de invulbalk, komt er een zin uit. Het is dus niet nodig om alle foto’s te vinden, immers u kunt ook op een gegeven moment raden wat er staat. De letters zijn zo opgehangen dat u vanaf de wandelpaden de letters duidelijk kunt zien. Het kan zijn dat u een parkeerplaats op moet lopen maar het is niet nodig om bij iemand de tuin in te lopen. 

Heeft u de puzzel opgelost…stuur deze via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet wint u een leuke prijs.

Heel veel succes en vooral puzzelplezier!

 

Tips: - Neem pen of potlood mee. Doe het fotoblad uit de krant in een plastic hoesje en neem een harde ondergrond mee om op te schrijven.

banner VSB Fonds

Back to Top