In de bibliotheek kun je normaal gesproken terecht voor het volgen van verschillende computercursussen. De bibliotheek is nu helaas nog dicht, maar je kunt je wel alvast inschrijven voor het komende cursusseizoen als de bibliotheek weer open gaat. Voor onze locaties op Goeree-Overflakkee en Voorne staan we te popelen om weer te mogen starten met onze fysieke activiteiten. Heb je zin om deel te nemen aan de cursus Klik & Tik en/of Digisterker? Reserveer dan nu alvast een plekje.

Klik & Tik, de basis van computer en tablet
Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Dan is Klik & Tik. De Basis een geschikte cursus om dit onder de knie te krijgen. We beginnen bij het begin, en gaan dan stap voor stap verder. Je leert typen, e-mailen en je gaat het internet op. Dit allemaal onder enthousiaste begeleiding van onze vrijwilligers. Je kunt je opgeven voor de tablet cursus of de cursus voor de laptop. 

Digisterker, online je weg vinden bij de overheid De overheid wil dat we steeds meer dingen regelen via de computer. Maar vind je het lastig om bijvoorbeeld met de computer een afspraak te maken bij de gemeente? Of om digitaal huur- en zorgtoeslag aan te vragen? Volg dan onze cursus Digisterker. In deze cursus leer je om je weg te vinden op de websites van de overheid. Ook leer je hoe je een DigiD kunt aanvragen en gebruiken.

banner VSB Fonds

Back to Top