Speurneuzen gezocht!! Dorpsdokter Bernard is zijn zakhorloge kwijt. Zoek jij mee?? De kinderpuzzeltocht is uitgegeven door het Streekmuseum Goeree-Overflakkee en gaat door de straten van Sommelsdijk en Middelharnis. Vorig jaar was het Streekmuseum ook al in de weer voor de kinderen. Meer dan 250 kinderen liepen toen al puzzelend door de straten van Sommelsdijk tijdens de Sinterklaaspuzzeltocht. Uiteraard moest hier een vervolg aan worden gegeven. De werkgroep Evenementen ging aan de slag en lanceerde deze week een nieuwe puzzeltocht.

Koningsdag en mei vakantie Niets te doen met Koningsdag of in de vakantie? Deze kinderpuzzeltocht is dan ideaal voor de kinderen. Puzzel alle letters bij elkaar en je weet waar het zakhorloge gebleven is. Zet de juiste oplossing op de antwoordstrook en stop deze in de brievenbus van het museum, 1 keer per maand wordt er een winnaar bekend gemaakt die een leuke prijs mag ophalen.

Waar verkrijgbaar? De puzzeltocht is het hele jaar verkrijgbaar in de museumwinkel of via de webshop voor slechts 2,50. De puzzeltocht duurt ongeveer 90 minuten en start bij het museum in de Kerkstraat van Sommelsdijk. De puzzeltocht is een super leuke buitenactiviteit en ook geschikt als kinderfeestje. Ook zijn er een 9 tal puzzeltochten voor het gehele gezin te koop. En zo maak je je eigen feestje met de puzzeltochten van het Streekmuseum. Zie www.streekmuseum.nl voor de openingstijden.

2021 04 29 persbericht Streekmuseum schat

banner VSB Fonds

Back to Top