Van 11 t/m 26 juni organiseren fitr (een initiatief van Adviesgroep De Vogel), Het Streekmuseum GO, AV Flakkee, GO Sports 2020 de ”fitr Goereese Streekrun”. Hardloop of wandel alleen, met je loopmaatje of gezin deze culturele run door het mooie Goedereede.

Sportend langs de geschiedenis Het Streekmuseum en AV Flakkee hebben twee routes uitgezet van ongeveer 5 en 10 kilometer. De start én finish zijn op de Markt en onderweg kom je langs historische locaties. Zo loop je langs plekken waar heksen zijn verbrand. Je komt langs het huis waar de enige Nederlandse paus heeft geslapen. Je gaat langs de vroegere Romeinse handelshaven. En je komt op de plek waar Goereese vrouwen een heel leger hebben verslagen. De geschiedenis saai?? Niet in Goedereede!
Inschrijven Wil jij mee rennen of wandelen voor één van die 300 speciale medailles? Ga naar de webshop van het Streekmuseum en kies voor de ‘’fitr Goereese Streekrun’’. Na aanmelding krijg je via de mail de routes en gps-bestanden doorgestuurd. In diezelfde mail staat ook meer informatie over de historische plekken waar je langs loopt. En na afloop krijg je natuurlijk een unieke “Goeree” medaille thuis afgeleverd met een extra verrassing erbij.
Muziek Houd je van wandelen of rennen op muziek? Dan kun je luisteren naar de speciale Spotify Playlist die speciaal is gemaakt voor de fitr Goereese Streekrun!

20210611 Flyer fitr Goereese Steekrun zonder uitleg DESKTOP Q9P0VJN jun 12 164120 2021 Conflict

Fitr

Ook Adviesgroep de Vogel is weer aangehaakt met hun initiatief fitr. Soms heb je een klein duwtje in de rug nodig om in beweging te komen. Dat duwtje is fitr, een initiatief dat bewegen beloont. Met fitr ben je actief bezig met je gezondheid en ga je lekkerder in je vel zitten. Fitr leden ontvangen bij deelname aan de Streekrun 50% korting via Adviesgroep De Vogel. Dit bedrag wordt na de loop teruggestort via fitr. Fitr is een initiatief van Adviesgroep de Vogel. Meer weten over fitr? www.devogel.nl/fitr

Fotowedstrijd

Maar dat is nog niet alles. Net als vorige keer is er ook nu een fotowedstrijd gekoppeld aan de Streekrun. Maak onderweg op één van de historische locaties een leuke, grappige of mooie foto en stuur deze in naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., deel ze op Instagram en Facebook met de hashtag #goereesestreekrun. De leukste, grappigste of mooiste inzending wint een echt Flakkees pakket, samengesteld door het Streekmuseum Goeree-Overflakkee.

banner VSB Fonds

Back to Top