Evenement

20180323_afb-Biodanza.jpg
Titel: Biodanza 'Dans van het leven'
Wanneer: Vrijdag 23 Maart 2018, 20:00
Tot Zaterdag 30 Juni 2018
Waar: Klein HandelsGebouw - Sommelsdijk
Categorie: Cursussen
 
 

Omschrijving

Wat is Biodanza?
Biodanza betekent “Dans van het leven”. Het is een middel voor persoonlijke ontwikkeling, transformatie en integratie. Met behulp van muziek, in de dans en door beweging geef je zonder woorden expressie aan wat je in essentie voelt. Het mooie van Biodanza is dat het doorwerkt in je dagelijkse leven. Je leert (nog meer) van het leven te genieten en (her)ontdekt stap voor stap je talenten of maakt deze opnieuw wakker, waardoor je het pad, dat het wonder van het leven heet, bewandelt met jouw eigenheid.

Voor wie?
Biodanza is voor iedereen. Soms dans je alleen, soms met de ander dan weer met de hele groep. Danservaring is niet nodig. Iedereen is welkom: jong en oud, man en vrouw, vitaal en minder vitaal. Het hebben van plezier in de dans staat centraal, met respect naar elkaar toe en in verbinding met jezelf en de ander. Het gaat niet om danspasjes, maar om de expressie van binnenuit en het ervaren in de dans.


Wanneer en waar?
De Biodanzalessen zijn wekelijks op vrijdagavond vanaf 23 maart 2018 in het Klein HandelsGebouw, Sint Joris Doelstraat 7-9 (2e etage) in Sommelsdijk van 20.00 tot 21.30 uur. Je bent welkom vanaf 19.45 uur. Er wordt op blote voeten gedanst (eventueel op zachte dansschoentjes) en het is fijn om kleding te dragen waar je gemakkelijk in kunt bewegen. Proefles € 5,-- | Losse les € 15,-- | Blok van 4 lessen € 50,--.

Door wie?
Angela Anemaat, student onder supervisie van de Biodanzaschool Rotterdam. “In 2009 ben ik gestart met Biodanza, op zoek naar verbinding met mezelf en anderen. Vervolgens heeft dit ertoe geleid om in 2015 de opleiding tot Biodanza-docent aan de Biodanzaschool Rotterdam te gaan volgen.”

Nieuwsgierig?
Voel je uitgenodigd om een keer mee te dansen en te ervaren wat beweging op muziek met je doet. Laat vooraf weten als je voor de eerste keer deel wilt nemen:
e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 06 135 34 133.

Tot in de dans!

Locatie gegevens

Locatie Klein HandelsGebouw
Straat: Sint Joris Doelstraat 7-9
Stad: 3245 BA Sommelsdijk
Land: Nederland
Back to Top