Evenement

2018_afb_Summerschool_bieb.jpg
Titel: Summerschool bij Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta
Wanneer: Van Maandag 16 Juli 2018 -  09:30
Tot Vrijdag 24 Augustus 2018 - 11:30
Waar: Bibliotheek Middelharnis - Middelharnis
Categorie: Kinderprogramma
 
 

Omschrijving

In 2017 is Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta gestart met Summerschool in Hellevoetsluis. Wegens succes komt Summerschool dit jaar tijdens de zomervakantie ook naar de Bibliotheek in Brielle en Middelharnis!

Summerschool is een educatief en laagdrempelig programma in de zomervakantie voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Van workshop Kunstgeschiedenis tot Franse Les en van workshop vloggen tot het bakken van koekjes, tijdens Summerschool is er van alles te beleven!

Tijdens de zomervakantie (16 juli t/m 24 augustus) kunnen de kinderen terecht in Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES op maandag en woensdag, in Cultuurhuis Nieuwe Veste op dinsdag en vrijdag en Bibliotheek Middelharnis op donderdag.

Iedere Summerschool activiteit duurt van 09:30-11:30 uur. De kosten per schoolactiviteit bedragen €3,50 per persoon. Aanmelden kan via www.leerenbeleef.nl/jeugd of aan de balie in de Bibliotheek. Per Summerschool activiteit is bepaald voor welke leeftijdsgroep de activiteit toegankelijk is.

Vrijwilligers gezocht
Ben jij enthousiast over Summerschool en zou je graag fvrijwilliger je in willen zetten? Stuur dan een email met je gegevens en de voorkeursplaats naar Daphne van Nieuwenhuijzen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Summerschool wordt mede mogelijk gemaakt door PLUSmarkt Slingerland Middelharnis, Albert Heijn Evertesenplein Hellevoetsluis en Landwinkel Klok Brielle.

Tot ziens in de bibliotheek

Volg de Bibliotheek ook op Social Media!
facebook.com/bibliotheekzhd 
twitter.com/bibliotheekzhd 

Kijk voor ons complete activiteitenaanbod op www.leerenbeleef.nl 

Locatie gegevens

Locatie Bibliotheek Middelharnis
Straat: Kerkepad 11
Stad: 3241 CH Middelharnis
Land: NL
Website:
Back to Top