Evenement

20180810_afb_Oldtimerrit_Diekdagen.jpg
Titel: Oldtimer rit tijdens Diekdagen
Wanneer: Vrijdag 10 Augustus 2018, 17:30
Waar: Winkelcentrum D'n Diek - Middelharnis
Categorie: Overigen
 
 

Omschrijving

Op vrijdag 10 augustus 2018 is het weer zover. Veel mensen vragen naar "die ouderwetse Oldtimerrit onderaan D’n Diek”. Nou, hij komt er weer aan deze zomer! Stichting City Center Goeree-Overflakkee en Autoclub Carwei hebben de handen nogmaals ineen geslagen. Een ouderwets gezellige avond wordt het, met een rit én een show. Het verzamelpunt voor de rit is als van ouds op het terrein van Fleuren Middelharnis b.v. en dit zal zijn tussen 17:30 en 18:00 uur. Lees hieronder verder en geef je op.

De deelnemers worden op het industrieterrein van Middelharnis door de organisatie ontvangen en krijgen hier een aantal consumptiebonnen en een herinneringsvaantje. Het is de bedoeling dat de rit met de klassieker op leeftijd (bouwjaar vermelden bij opgave) wordt gereden. De stoet rijdt met het oudste voertuig voorop. Na opstelling van de klassiekers vertrekt de groep omstreeks 18:30 uur (aaneensluitend!) naar het centrum van Middelharnis. Voor de rijders is het van groot belang dat er geen gaten in de stoet ontstaan, waardoor er regulier verkeer in de stoet terecht komt. Tip: blijf letten op de auto achter u en pas uw snelheid aan!

Bij aankomst, rond 19:30 uur onderaan winkeldijk “D’n Diek” parkeren de voertuigen zo snel mogelijk op de aangegeven plaats door de organisatie.

Alle klassiekers worden daar, door een jury, beoordeeld. Er wordt gekeken naar originaliteit, combinatie klassieker/kleding, algehele conditie van het voertuig. Er zijn maar liefst 5 bekers te winnen: een 1e - 2e - en 3e prijs, een ‘Best of the show’- en een aanmoedigingsprijs. Het oldtimerevenement eindigt omstreeks 21:00 uur.

Opgeven kan via de website van Autoclub Carwei: www.clubcarwei.nl/contact of via de secretaris van de club: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting City Center Goeree-Overflakkee en Autoclub Carwei hebben er zin in en heten u en jou van harte welkom!

Locatie gegevens

Locatie Winkelcentrum D'n Diek
Straat: Zandpad
Stad: 3241 GX Middelharnis
Land:
Website:
Back to Top