Evenement

20190308_Alberto_Clementine_96dpi_RGB.jpg
Titel: Italiaanse chansons en kookworkshop
Wanneer: Vrijdag 08 Maart 2019, 20:30
Tot Maandag 18 Maart 2019
Waar: Houten Kaap Strandtheater - Ouddorp
Categorie: Muziek
 
 

Omschrijving

Kom helemaal in de Italiaanse sferen tijdens de Italiaanse avond in strandtheater Houten Kaap op vrijdag 8 maart. Om 20.30 uur kun je in het theater genieten van de warme klanken van de Italiaanse chansonnier Alberto “Napo” Napolitano en zangeres Clementine uit Goedereede. Voorafgaand aan het concert kun je in restaurant Bij Marc onder begeleiding van een kok zelf een heerlijk 3-gangen diner bereiden met als hoofdgang het favoriete pastagerecht van Alberto.

Alberto Napolitano wordt beschouwd als één van de erfgenamen van de populaire "Genoa school”. Hij laat zich inspireren door de Franse school, met name Jacques Brel en Charles Aznavour, maar ook door grote namen aan de andere kant van de Oceaan zoals Bob Dylan. “Napo” zingt, speelt gitaar en percussie naast meesterpianist Andrea Vulpani en meestervioliste Alice Nappi. Zij ontvangen bevriend singer/songwriter Clementine Volker als gast en zij zal een aantal nummers meezingen. Meer informatie over deze artiesten is te vinden op hun websites: albertonapolitano.eu en clementine.fm 

Eerder op de avond wordt er een leuke workshop gegeven in het restaurant aan de overkant van het theater, restaurant Bij Marc. Deelnemers aan deze workshop bereiden samen een lievelingsgerecht van Alberto waarvoor zij zelf pasta gaan maken. Ook wordt er gezamenlijk een smakelijk voor- en nagerecht bereid onder begeleiding van een enthousiaste kok. Als alle gerechten klaar zijn kunnen de deelnemers aan een lange tafel gezellig genieten van de door hen bereide Italiaanse maaltijd. Deze workshop kan los geboekt worden en is ook leuk voor kinderen vanaf 8 jaar.


De ticketprijs voor het concert is €18,50, dit is inclusief Italiaanse hapjes in de pauze en na afloop van het concert. Deelname aan de kookworkshop kost €22,50 per persoon. Het is ook mogelijk om een arrangement af te nemen voor workshop + concert, deze combinatietickets kosten €34,50. Tickets zijn verkrijgbaar via houtenkaap.nl voor meer informatie mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel: 0187-893900.

20190308 kookworkshop HoutenKAfbeelding Italiaanse avond

Locatie gegevens

Locatie Houten Kaap Strandtheater
Straat: Westerweg 28
Stad: 3252 LX Ouddorp
Land: Nederland
Back to Top