Evenement

De Meisjes met de Wijsjes - MOERSTAAL - VIERKANT (1).jpg
Titel: Cabaret 'Meisjes met de Wijsjes'
Wanneer: Zaterdag 15 Februari 2020, 20:30
Waar: Houten Kaap Strandtheater - Ouddorp
Categorie: Theater
 
 

Omschrijving

Ouddorp - Mooie meisjes met nog mooiere stemmen die met geheel eigen vertolkingen van de beste nummers uit de Nederlandse popmuziek hun visie op Nederland geven, dat zijn de Meisjes met de Wijsjes. Zaterdag 15 februari zijn zij met hun nieuwe voorstelling ‘Moerstaal’ te bewonderen in strandtheater Houten Kaap.

Nederland. Het land waar je van je fiets afwaait en er altijd een gratis douche op de loer ligt. Waar de mensen tot de gelukkigste ter wereld behoren, maar waar ook veel wordt geklaagd. Het land waar iedereen tolerant is, maar niemand welkom. Het land van burenruzies, geluidsoverlast en onbeschoft gedrag. Zijn wij direct of zijn we gewoon lomp? Zijn wij praters of zwijgen we liever, want wat zullen de buren wel niet denken? De Meisjes met de Wijsjes willen het daar in hun tweede programma ‘Moerstaal’ wel even over hebben. In hun eigen muzikale taal, onze moerstaal, met nog brutalere liedjes. U zult de zaal met een zonnige lach verlaten.

Meisjes met de Wijsjes

De Meisjes met de Wijsjes is dé Nederlandse vocalpopgroep die sinds 2015 de harten van het publiek verwarmt met vierstemmige versies van welbekende Nederlandse nummers. Een sprankelend, fris en krachtig geheel dat bekende liedjes nieuw leven in blaast. Niet om de originele uitvoering te ontkrachten, maar juist om ze te eren met een nieuw "jasje". Op deze manier hopen zij alle generaties te laten genieten van het prachtige Nederlandse muziekoeuvre. De arrangementen zijn van eigen hand, wat uitmondt in verrassende creaties die met een theatrale knipoog worden uitgevoerd, zoals je ze nog nooit gehoord én gezien hebt...

Tickets voor de voorstelling Moerstaal, op 15 februari om 20.30 uur, kosten €17,50 en zijn online te bestellen via houtenkaap.nl en verkrijgbaar bij de recepties van Landal Strand Resort Ouddorp Duin, Vakantiepark De Klepperstee of via VVV Goeree-Overflakkee.

Locatie gegevens

Locatie Houten Kaap Strandtheater
Straat: Westerweg 28
Stad: 3252 LX Ouddorp
Land: Nederland
Back to Top