Evenement

Kapsalon-Romy_ps_1_jpg_sd-LOW 400.jpg
Titel: Film 'Kapsalon Romy'
Wanneer: Donderdag 16 Juli 2020, 20:00 - 21:40
Waar: Het Filmhuis - Middelharnis
Categorie: Film
 
 

Omschrijving

Voor het eerst brengen wij u een zomerprogramma!

Op donderdag 16 juli beginnen we met de film ‘Kapsalon Romy’ van regisseur Mischa Kamp.

Met frisse tegenzin past oma Stine (Beppie Melissen) op haar kleindochter Romy (Vita Heijmen), omdat haar pas gescheiden dochter Margot (Noortje Herlaar) moet werken. Oma, nog steeds actief als kapster, worstelt met beginnende Alzheimer. Romy vindt het niet leuk dat ze elke dag naar de kapsalon moet, maar alles wordt anders als oma Stine haar kleindochter in vertrouwen neemt over haar toenemende verwardheid. Dan realiseert Romy zich dat oma niet alleen op haar past maar zij ook op oma. De band tussen de twee groeit terwijl oma steeds meer lijkt te veranderen: ze is liever dan anders, makkelijker, en ze vertelt over haar jeugd in Denemarken. Romy staat oma zoveel mogelijk bij in het runnen van de kapsalon, maar als dat niet langer gaat trekt Romy haar eigen plan. Ze besluit oma’s grootste wens in vervulling te laten gaan. Van de makers van Minoes en Het Paard van Sinterklaas verschijnt dit najaar Kapsalon Romy in de Nederlandse bioscopen.

Alle leeftijden / familiefilm / komedie / drama / 92 minuten

MAATREGELEN IVM CORONA

Er is geen pauze. Uw gratis consumptie ontvangt voor dat u de zaal in gaat.
Kaartjes moeten vooraf gereserveerd worden en zijn niet te koop aan de kassa voorafgaand aan de voorstelling.

In verband met de Corona maatregelen gaan wij er vanuit dat u per huishouden toegangskaarten besteld. Dus koopt u bijvoorbeeld 2 kaartjes dan zijn dit 2 stoelen naast elkaar.

U ontvangt op de dag van de voorstelling van ons een e-mail waarin vermeld staat hoelaat wij u verwachten in het Diekhuus en welke stoelen voor u gereserveerd zijn.

Blijf thuis bij gezondheidsklachten, verkoudheid, hoesten en/of koorts. Desinfecteer uw handen bij de ingang van het Diekhuus en houd 1,5 meter afstand.

Stichting ZIJN - Diekhuus, Rabobankzaal - Beneden Zandpad 7 in Middelharnis
donderdag 16 juli 2020 / 20.00 uur
€ 9,50 / Filmhuisleden en CJP € 8,00  
inclusief consumptie

bekijk hier de trailer

 

 

                       

Locatie gegevens

Locatie Het Filmhuis
Straat: Beneden Zandpad 7
Stad: 3241 GA Middelharnis
Land: NL
Back to Top