Evenement

2020 010 02 expositie Diekhuus.jpg
Titel: Expositie Jenny Snijder
Wanneer: Vrijdag 02 Oktober 2020, 09:00
Tot Vrijdag 06 November 2020
Waar: Diekhuus - Middelharnis
Categorie: Exposities
 
 

Omschrijving

Jenny Snijder schildert sinds 2014, maar heeft altijd al interesse gehad in tekenen en schilderen. Creativiteit zit namelijk “in de familie”. Haar opa, J.B. Grevenstuk uit Dirksland, was naast huisschilder ook een zeer verdienstelijk hobbyschilder van voornamelijk olieverfschilderijen en een klein aantal aquarellen. 

In het verleden heeft zij aan de Volksuniversiteit een cursus portret- en modelschilderen gevolgd. Een aantal jaren later, op een kunstmarkt in Oude-Tonge, werd ze enthousiast voor aquarelleren bij het zien van het werk van kunstenares Marian Kortekaas uit Ooltgensplaat. Nadat zij met werken was gestopt heeft ze bij Marian verschillende workshops en cursussen gevolgd en dat doet ze nog steeds met veel plezier. In de loop der jaren heeft ze zodoende veel verschillende technieken aangeleerd, waaronder de nat-in-nat techniek en werken met soft pastel.

Een selectie van haar werk is vanaf 2 oktober te zien in het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis.
Ze werkt niet in opdracht, maar is voor uitleg en informatie over het tentoongesteld werk bereikbaar via de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U bent van harte welkom!

Locatie gegevens

Locatie Diekhuus
Straat: Beneden Zandpad 7
Stad: 3241 GA Middelharnis
Land: NL
Back to Top