Evenement

2015_01_04_afb_starklinnemann_140_1406641656.jpg
Titel: MuziekCafé "StarkLinnemann met StarkLinnemann Quartet"
Wanneer: Zondag 04 Januari 2015, 15:00
Waar: Diekhuus - Middelharnis
Categorie: Muziek
 
 

Omschrijving

Zondag 4 januari in de foyer van het Diekhuus MuziekCafé Funky Jazz met het StarkLinnemann Quartet ft. Guido Wilbers op Gitaar.

StarkLinnemann, opgericht in het voorjaar van 2012 verkent de moderne jazz in al haar facetten. Sterke grooves zijn daarbij altijd een belangrijk element. Paul Stark (piano) en Jonas Linnemann (drums), twee geroutineerde jazzmusici, vertegenwoordigen de vaste kern van de band. Zij zijn de drijvende kracht achter vele projecten die ze in korte tijd hebben gerealiseerd. Het StarkLinnemann Quartet speelt werk dat sterk beïnvloed is door de Amerikaanse band “The Meters”.

De samenwerking tussen Guido Wilbers en Jonas Linnemann gaat al heel ver terug. Als 13 jarige beginnende muzikanten speelden zij al samen in hun eigen band in deze periode legden zij de fundering voor wat later hun beroep zou worden.

De liefde en passie voor muziek heeft ertoe geleid dat ze beiden hebben gekozen voor een studie aan het conservatorium. Jonas studeerde geïmproviseerde muziek met als hoofdvak drums en percussie in Tilburg (2005) en Guido studeerde jazz met als hoofdvak Gitaar in Arnhem(2009). Ze zijn elkaar in deze periode uit het oog verloren, maar deze oude vrienden komen nu weer bij elkaar in het StarkLinneman Quartet.

Paul Stark – piano en orgel
Guido Wilbers - gitaar
Vasilis Stefanopoulos – basgitaar
Jonas Linnemann –drums

Datum zondag 4 januari 2015
locatie DiekhuusFoyer, Beneden Zandpad 7 Middelharnis
aanvang 15.00 uur
toegang € 9,00 / kindtarief € 4,50
kassakaart € 10,00 / kindtarief € 5,00
reserveren www.hetdiekhuus.nl

Locatie gegevens

Locatie Diekhuus
Straat: Beneden Zandpad 7
Stad: 3241 GA Middelharnis
Land: NL
Back to Top