Films op Goeree-Overflakkee

Evenement

20170830_afb_filmLion_Overkant.jpg
Titel: Film 'Lion' regie Garth Davis
Wanneer: Woensdag 30 Augustus 2017, 19:30
Waar: De Overkant - Ouddorp
Categorie: Film
 
 

Omschrijving

Woensdag 30 augustus vertoont de Overkant de film: LION

Lion vertelt het (waargebeurde) verhaal van de Indiase jongen Saroo Brierley.

Als vijfjarig jongetje komt hij per ongeluk terecht op een trein die hem duizenden kilometers door India voert, ver weg van zijn thuis en familie. De kleine Saroo heeft geen idee waar hij is of waar hij vandaan komt.  Na wekenlang in zijn eentje te overleven in de ruige straten van Calcutta, wordt de jongen opgenomen in een weeshuis en uiteindelijk geadopteerd door een Australisch echtpaar. Door een samenloop van omstandigheden, gaat Saroo op zijn dertigste op zoek naar de plek waar hij jaren geleden zijn familie kwijtraakte. Slechts gewapend met Google Earth en zijn vroegste jeugdherinneringen bekijkt hij elke avond urenlang de spoorlijnen die naar Calcutta leiden, totdat hij na een jaar dat ene station denkt te herkennen. Hij vertrekt naar India in de hoop zijn familie terug te vinden.

Lion is de verfilming van de bestseller Mijn lange weg naar huis. De verfilming kent een sterrencast waaronder, Nicole Kidman, Roony Mara, Dev Patel en David Wenham.
De film LION wordt vertoont op woensdagavond 30 augustus in de Overkant, Dijkstelweg 33 Ouddorp. Aanvang film is om 19.30 uur, de Overkant is open vanaf 19.00 uur.
Kaartjes kosten € 7,50 en is inclusief koffie of thee. Kaartjes via VVV telefoon 0187-681789

Bekijk hier de trailer:

Locatie gegevens

Locatie De Overkant
Straat: Dijkstelweg 33
Stad: 3253 TB Ouddorp
Land: NL
Back to Top