Flakkeenieuws.nl

30 maart 2020

 • Campings in Rotterdam-Rijnmond gesloten
  In de regio Rotterdam-Rijnmond worden de campings gesloten om recreatief gebruik tegen te gaan. Dit is vrijdag 27 maart 2020 besloten door Ahmed Aboutaleb, voorzitter veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond.
 • Het coronavirus beheerst het nieuws van de dag
  Bent u ook zo bezig met het coronavirus en de gevolgen van deze crisis? Sla de krant open, open een willekeurige nieuwssite en u krijgt de laatste cijfers van besmettingen en doden te zien van dit verschrikkelijke virus. De redactie heeft ervoor gekozen om geen updates te plaatsen van nieuwe cijfers die elke dag bekend worden gemaakt door officiële instanties van de overheid.
 • Oud papier voorlopig niet opgehaald op Goeree-Overflakkee
  Het oud papier wordt voorlopig niet aan huis opgehaald. Dat geldt voor heel Goeree-Overflakkee. De gemeente werkt momenteel aan een alternatief, maar voor de (logistieke) uitwerking is meer tijd nodig.

Nieuws

In lijn met en op advies van VVV Nederland wordt het VVV Inspiratiepunt Goeree-Overflakkee alsnog tot nader order gesloten. Wij zetten de gezondheid van bezoekers en medewerkers voorop en informeren bezoekers graag tijdelijk via andere communicatiekanalen. 

Kijk voor informatie over vrijetijdsbesteding op www.vvvgoeree-overflakkee.nl of (vanaf 1 april) op www.blauwestapper.nl. Zoek je contact met onze medewerkers, dan kan dit via de mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 0187-681789.

 

Uiteraard hopen wij weer snel bezoekers in ons VVV Inspiratiepunt te verwelkomen!

 

Namens Team Eilandmarketing en het VVV Inspiratiepunt, 

 

Hartelijke groet,

Michel de Bruin
Directeur Eilandmarketing

Beste bezoekers van het Diekhuus,

Vanwege het Corona virus zijn alle voorstellingen tot en met 6 april geannuleerd.

Iedereen die een kaartje heeft gekocht voor een geannuleerde voorstelling ontvangt binnenkort een e-mail van ons.

Mocht u vragen hebben stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met (0187) 48 24 00 ma t/m vrij van 9.00 -12.00 uur.

Onze excuses voor het ongemak.

In verband met de het risico op verspreiding van het Corona-virus ZIJN al onze groepsactiviteiten afgelast t/m 1 juni 2020. Wij volgen de adviezen van het RIVM en de GGD.

Het sociale leven valt stil. Voor Stichting ZIJN een reden om onze telefonische bereikbaarheid uit te breiden. Het welzijnsadvies en mantelzorgondersteuning is bereikbaar tijden kantooruren op 0187-483366 keuze twee en in het weekend op 06 16253799 en op mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stichting ZIJN biedt een luisterend oor. U kunt altijd bellen als u vragen heeft, niet weet hoe u iets moet oplossen of gewoon voor een praatje.

Ook de formulierenbrigade is nog steeds dagelijks telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 11.00 uur op nummer 0187- 486540. 

Het Diekhuus en Automaatje zijn dagelijks bereikbaar van 9.00 uur tot 12.00 uur op nummer 06 86890506.

Onze jongerenwerkers van het JaC zijn bereikbaar op hun mobiele nummer.

Onze kantoren aan het Beneden Zandpad, de Doetinchemsestraat en aan de Juliana van Stolberglaan zijn voorlopig gesloten.
Alle persoonlijke ontmoetingen zijn in principe geannuleerd tenzij het gaat om belangrijke en urgente zaken.

Laten we er voor elkaar ZIJN!

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta sluit al haar vestigingen van 16 maart tot 6 april. De maatregelen worden genomen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en bezoekers en medewerkers geen onnodig risico te laten lopen.

In het kort:

 • De vestigingen in Hellevoetsluis, Brielle, Oostvoorne, Rockanje, Middelharnis, Oude-Tonge en Ouddorp zijn gesloten tot 6 april.
 • Activiteiten en cursussen zijn afgelast tot 6 april.
 • Er worden t/m 21 april geen boetes berekend voor eventueel te laat ingeleverde materialen.
 • Alle activiteiten van de bibliotheek in het basisonderwijs zijn gestaakt.

Op de website van de bibliotheek staat de meest recente informatie www.bzhd.nl

Corona Voor actuele informatie over het coronavirus verwijzen wij u naar de website van het RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19 We hopen op jullie begrip voor deze maatregelen.

Subcategorieën

Back to Top