Flakkeenieuws.nl

19 augustus 2019

 • Goeree-Overflakkee in 70 voorwerpen
  Het Streekmuseum Goeree-Overflakkee bestaat dit jaar 70 jaar en de meest unieke voorwerpen uit onze eilandgeschiedenis zijn bij elkaar gebracht in een expositie.
 • Spectaculaire Vuurwerk- en Lasershow in Ouddorp
  Op zaterdag 17 augustus 2019 om 22:30 uur vindt op Strand Oosterduinpad ter hoogte van Strandcafé De Zeester een spectaculaire Vuurwerk- en Lasershow plaats. Deze Sound & Light Lasershow is een wervelende lichtshow ondersteund met prachtige muziek en zorgt voor unieke taferelen op het Ouddorpse strand.
 • Persoon gewond bij aanrijding Plaatweg Stellendam
  Maandagmiddag 12 augustus 2019 omstreeks 17:40 uur heeft er een kop-staartbotsing plaatsgevonden op de Plaatweg tussen Stellendam en Melissant. Volgens een woordvoerder van de politie raakten twee personen gewond. Een persoon is naar het ziekenhuis gebracht voor controle.

Nieuws

Voor iedereen die vakantie viert op Goeree-Overflakkee zijn er ook de hele maand augustus nog veel leuke activiteiten en evenementen te bezoeken op het strandplein van Ouddorp Duin. Zondag 4 augustus kun je van 16.00 tot 17.00 uur met de hele familie komen lachen om de knotsgekke show ‘Circus Meerfout’. Na afloop van deze unieke show vol spetterende circusacts is er de mogelijkheid om zelf eens een poging te wagen met diabolo’s, Chinese bordjes, koorddansen, clownsfietsje, jongleerballen, kegels, stelten, loopkogel en éénwielfietsen tijdens het meespeelcircus. Het weekend daarop wordt in samenwerking met Coöperatie Deltawind een Cabaretfestival georganiseerd. Afgewisseld door live muziek van akoestisch duo The Cappuccino’s verzorgen cabaretiers Thijs van de Meeberg, Anne Neuteboom, Roel C. Verburg, Hassan el Rahaui en Andries Tunru op zaterdag 10 augustus van 17.30 tot 22.00 uur een avondvullend programma vol humor en muziek. Op zaterdag 17 augustus wordt er op het strand een mix van strandsporten gespeeld tijdens het Beach Sports Tournament. Op het strand bij Strandpaviljoen Paal 10 kun je van 14.00 tot 17.00 uur deelnemen aan wedstrijdjes strandvoetbal, knotshockey, lacrosse, etc. 

20190729 afbHoutenKaapZomeractiviteiten

Begin juli was Lori Lieberman in Nederland.
Er stonden repetities gepland met de musici die haar dit najaar gaan begeleiden en Lori was te gast bij Henkjan Smits en Manuela Kemp in het programma De Max op NPO5. 

Live vertolkte ze daar samen met Stevie Ann een prachtige uitvoering van haar nieuwe single 'As long as'  (dat we in de originele Drentse versie kennen van Daniel Lohues).

Lori speelt 9 oktober in de theaterzaal van het Diekhuus in MIddelharnis. Klik hier voor kaartjes.

 

klik op de afbeelding om de nieuwsbrief te lezen

 

afb nieuwsbrief juli

Met genoegen presenteren we het programma van de zevende editie van Muziek in de Voorstraat 2019 op vrijdag 20 september a.s. We hebben een gevarieerd programma waar we trots op zijn en mogen weer rekenen op de medewerking van vier families in de Voorstraat die hun huiskamer beschikbaar stellen. De optredens worden verzorgd door:

 • Maartje Meijer (piano/zang) en Ingmar Heytze (poëzie)
 • Ensemble Camelot (Ierse muziek)
 • Duo Masharti, Yolanda Davids (harp) en Heleen de Witte (viool)
 • Nelleke Kuipers (zang) en Bart Wolvekamp (piano)

De heren Boomsma treden op als gastheer.We ontvangen u graag vanaf 19.15uur met koffie in het Oude Raadhuis. Aanvang programma 19.30uur. Toegang: € 25,00 per persoon inclusief koffie bij ontvangst en verfrissing in de pauze.

20190920 afb MuziekOpDeVoorstraat

Subcategorieën

Back to Top