Flakkeenieuws.nl

13 november 2019

  • Goed voor Goed, een voorbeeld van sociale activatie
    Kringloopwinkel Goed voor Goed zet belangrijke stappen vooruit in de groei van traditionele kringloop naar circulaire ambachtsplaats waar hergebruik van goederen en grondstoffen de boventoon voert. Een gewonnen geldbedrag van 75.000 euro helpt bij het verwezenlijken van dat doel.
  • Goeree-Overflakkee zet volgende stap met waterstof
    Meer dan dertig Nederlandse en internationale partijen, die waterstof zien als een belangrijke brandstof voor de toekomst, zijn sinds eind 2017 samen aan de slag om zich in te zetten voor ontwikkeling van waterstofprojecten op Goeree-Overflakkee. Deelnemers aan dit programma presenteerden tijdens een partnerdag op 7 november de vervolgstrategie aan wethouder Tea Both van de gemeente Goeree-Overflakkee en gedeputeerde Berend Potjer van de provincie Zuid-Holland.
  • Verrassingsafscheid voor bestuurder Paul van der Velden
    Op 1 december 2019 neemt Paul van der Velden definitief afscheid van CuraMare. Twee jaar geleden stopte hij met zijn functie als internist-oncoloog in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis, onderdeel van CuraMare. Op 70-jarige leeftijd vond hij het tijd om ook met zijn bestuursfunctie medisch lid raad van bestuur CuraMare te stoppen. En dat mocht niet ongemerkt voorbij gaan vonden de medisch specialisten van het ziekenhuis.

Nieuws

Donderdag 31 oktober in Filmhuis Middelharnis de Engelse film Stan & Ollie geregisseerd door Jon S. Barid, met o.a. Steve Coogan, John C. Relly en Shirley Henderson. Stan & Ollie vertelt het waargebeurde verhaal van ’s werelds en Hollywoods bekendste duo: Stan Laurel & Oliver Hardy. Steve Coogan en John C. Reilly hebben de eer de rollen van deze legendarische iconen te mogen vertolken. Met hun hoogtijdagen ver achter zich, plannen Stan & Ollie een laatste theatertour door het naoorlogse Engeland en Ierland. Ondanks de hoge druk en de hectische planning, maar met de steun van hun lieftallige vrouwen Lucille (Shirley Henderson) en Ida (Nina Arianda) – een duo act en sich – herontdekken ze de liefde voor het optreden en voor elkaar wanneer ze de harten van hun publiek opnieuw proberen te stelen met hun komische acts. Stan & Olllie is het hartverwarmende verhaal over wat het spectaculaire afscheidstournee van het duo had moeten worden.

bekijk hier de trailer

 

 

PIETER JOUKE
GLOEIENDE PLAAT

Pieter schrijft teksten voor o.a. Zondag met Lubach en De Taalstaat. In zijn voorstelling ‘Gloeiende Plaat’ neemt Pieter Jouke verantwoordelijkheid. Hij zat even in het oog van de orkaan, maar nu is hij er weer. Voordat hij ook maar denkt aan het verbeteren van de wereld, wil hij die (wereld) eerst begrijpen. Dat rondoet hij door vragen op te werpen. U mag daarop antwoorden. Maar u mag zich ook verbazen over wat er omgaat in het hoofd van deze wereldbestormer. ‘In het hoofd van Pieter Jouke moet het een chaotische, wonderlijke boel zijn.’ en ‘… grappen schrijven kan hij zeker’– Volkskrant 'Interessante botsing van stijlen’‘Jouke verstaat de kunst om met taal het publiek op het verkeerde been te zetten’ en een tip aan de cabaretliefhebber: ‘Pak in ieder geval wel de kans om te gaan kijken’. - Cabaret.nl *** 
Stichting ZIJN, Theater Diekhuus, Beneden Zandpad 7, 3241 GA Middelharnis vrijdag 8 november | 20.15 uur | € 18,00 incl. consumptie reserveer kaarten www.hetdiekhuus.nl 

Subcategorieën

Back to Top