20170617 afb SmaakAanZee

Smaak aan Zee Ouddorp Duin vindt plaats op het strandplein van Ouddorp Duin. Het is een feestelijk foodtruckfestival waar iedereen zich thuis voelt: de culinaire liefhebber, vrienden, families, locals en toeristen. Naast maar liefst 18 verschillende foodtrucks heeft Smaak aan Zee een uitgebreide programmering met o.a. muziek voor jong en oud. Smaak aan Zee Ouddorp Duin wordt georganiseerd door Stichting Smaak aan Zee in samenwerking met Stichting Elk weer voorziening Ouddorp Duin.

Locatie
Smaak aan Zee vindt plaats achter de duinen van Ouddorp. Pal naast het strand geniet je van alle culinaire hoogstandjes en lekkernijen, van heerlijke wijnen, verfrissende bieren en zomerse cocktails en sapjes.

No-waste beleid
Smaak aan Zee streeft ernaar een no-waste festival te zijn, wat betekent dat we actief investeren in het minimaliseren van voedselverspilling en zuinig energieverbruik. Ook zorgen we voor zo min mogelijk afval door recycling en gebruiken we zoveel mogelijk duurzame producten.

Alle keuze
Van streekgerechten tot Japanse sushi: tijdens foodfestival Smaak aan Zee is er een uiteenlopende keuze aan keukens en smaken; vlees, vis of vegetarisch. Maar liefst 18 foodtrucks openen dit weekend hun deuren, en elk van hen heeft een eigen specialiteit. Dit is streetfood zoals het bedoeld is! Kom langs en laat je verrassen.

Aanmelden?
Wil je met jouw foodtruck op Smaak aan Zee staan? Vul dan ons contactformulier in via onze website www.smaakaanzee.nl 

Meer informatie over Smaak aan Zee vind je hier

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, via het contactformulier op onze webstie of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Adresgegevens
Stichting Smaak aan Zee
Hofdijkseweg 42
3253 KB Ouddorp

 

 

Back to Top