De Overkant is een multifunctionele, sfeervolle ruimte met een goede akoestiek. De tuin achter de Overkant, zo’n 7000m2 groot, hoort erbij. Het is onze bedoeling om met de Overkant een ruimte aan te bieden waarin activiteiten plaats kunnen vinden die het leven leuker en/of waardevoller maken. Dat kan zijn met feestelijke bijeenkomsten, natuurpresentaties, een tentoonstelling, concerten, huwelijksvoltrekkingen en zo meer. Soms is de Overkant in gebruik als na-gedachtenis ruimte. Ook dat soort bijeenkomsten behoren tot de mogelijkheden. Al vele malen zijn er in de Overkant vergaderingen gehouden, of zijn er cursussen gegeven. Deze website geeft u een idee wat er allemaal in de Overkant kan. Heeft u zelf een idee, of wilt u meer weten; neem gerust contact op.

Overkant

Culturele activiteiten

Galerie
De Overkant is ook een galerie. Er is altijd een expositie. Tevens zijn er twee vitrinekasten met leuke art voorwerpen.
Filmhuis De Overkant is één keer in de maand Filmhuis de Overkant. Elke 3e woensdag van de maand is er een arthouse film in de Overkant. Aanvang film 19.30 uur. Klik hier voor het programma.

Concerten
Een aantal keren per jaar organiseren we concerten. Klik hier voor het programma.

Pop-Up acties
De Overkant biedt soms gelegenheid voor kortstondige exposities of optredens. Wilt u zelf iets organiseren; neem dan contact op met de Overkant om de mogelijkheden te bespreken.

Lezingen
De Overkant organiseert enkele natuur lezingen per jaar. Klik hier voor het programma. Wilt u zelf een lezing geven? Neem dan contact op met de Overkant.

Adres
Dijkstelweg 33
3253 TA Ouddorp
e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
telefoon +31 6 53 77 18 05

Openingstijden
De Overkant is elke zaterdag geopend van 11.00-17.00 uur, koffie is dan gratis. In de maanden juli en augustus is de tuincafé geopend van 11.00-17.00 uur. 
En op afspraak natuurlijk: +31 6 53 77 18 05

 

Back to Top