FORT PRINS FREDERIK IN OOLTGENSPLAAT is gevestigd in het buitengebied vanOostflakkee op de grens van Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant.Het bestaat uit een monumentaal Fort met daar omheen een recreatiepark dat het gehele jaar geopend is met zowel jaar- als seizoenplaatsen en trekkers plaatsen. In het monumentale Fort bevinden zich uitgebreidehorecavoorzieningen welke onder andere bestaan uit een Lounge met bar en restaurant en een partycentrum met meerdere zalen waar feesten, partijen, bruiloften en vergaderingen gehouden kunnen worden. Tevens is het Fort een officiële trouwlocatie. Verder is op het Fort een kunst Galerie gevestigd! Kortom, Fort Prins Frederik behoort door haar ligging, gebouwen en de sfeer tot een uniek stukje van Nederland!
Klik op lees meer voor meer informatie en een afbeelding van Fort Prins Frederik:

Fort Prins Frederik
Havendijk 16
257 LH Ooltgensplaat 
Telefoon horeca: (0187) 63 94 02
Telefoon recreatiepark: 06 43 88 91 52


In samen werking met Stichting.Kunst.Kring.Goeree.Overflakkee
 

 • Op vrijdag en zaterdag van 11.00 t/m 16.00 uur rondleiding ( en op afspraak ) op en in het complex van  Fort Prins Frederik start van uit de galerie. 
 • Elke eerste vrijdag van de maand Jamsessie in The Lounge van het fort vanaf 2013 
 • Elke donderdag vrij tekenen en schilderen ( tegen een kleine vergoeding )
   
 • Op alle openingsdagen een expositie van de Kunstschilder Bram den Exter uit Ooltgensplaat met tekeningen en realistische/moderne schilderijen
   
 • Op alle openingsdagen een expositie van sculpturen van wijle Mel Dale uit Stad a/h Haringvliet
   
 • Op alle openingsdagen een expositie van het vitrine project van stichting Podium
   
 • Ook op alle openingsdagen zijn er recente gedichten te lezen van de reizende dichters O-O-GO van het eiland Goeree Overflakkee. 
   
 • De galerie is elke vrijdag en zaterdag geopend van 11.00 t/m 16.00 uur ( en op afspraak ) behalve op feestdagen. Al deze activiteiten zijn gratis te bezoeken.
Back to Top